Morgon <3

2013-06-15 / 09:35:52
Idag tänkte jag faktiskt dra mig själv ur sängen i tid, hoppa in i duschen och äta lite frukost (kanske lite jordgubbar mums <3)  sen tänkte jag gå en liten promenad och vara lite social hihi :) Ska nog fixa ett fritidskort senare, det är så segt att knappt kunna ta mig någon stans just nu :/
 
 
 
 
 
 
 
 
/

Blöt start ;)

2013-06-14 / 23:09:46
När man äntligen har fått sommarlov så regnar det hela tiden :( Aja det måste ju bli sol någon gång eller hur!?!    Det var mysigt sista dagen i klassrummet, jag hade bakat sockerkakor och tre andra hade gjort tårtor, vi såg även på "klassfilmen" medan vi åt. Vi filmade den när vi åkte till Danmark för några veckor sen :) 
Efter skolavslutningen badade jag och fyra kompisar i en sjö nära mig asnice :) och efter det drog
vi på bio och såg after earth :D
 
En av de två sockerkakor som jag bakade :)
 
"Ett liv utan kärlek, ett år utan sommar"
/

Avokader!

2013-06-10 / 22:29:52
Hej hej, imon får vi sommarlov..Yay :D ..Klarade mig i alla kurser, konstigt nog hihi.. För att fira att vi har fått sommarlov så ska jag och några vänner dra & bada i stan när vi har slutat, ska bara hitta min bikini först 0.0. På kvällen tänkte vi se After earth, hoppas den är bra!... Men i alla fall så har jag kommit fram till att jag har ätit för   mycket avokador de senaste dagarna haha :)                      
 
 

Jordgubbar & en halv avokado ;)
 
 
 
 
 
/

Picknikfestivalen <3

2013-06-07 / 00:24:48
Idag var ju jag+vänner på picknikfestivalen, det var jättemysigt och härligt med solen <3 sen träffade jag sofia, vi skulle egentligen till ngn fest på öckerö men det blev inte av >.< Så det slutade med att jag, hon och hennes vän felix satt på donken hihi xD/

Snart!!

2013-06-05 / 21:41:00
Det är snart sommarlov, äntligen! ...Sommarlovet börjar ju den 11 för mig och jag har en lektion kvar (på måndag) innan jag inte behöver tänka på skolan på flera veckor..YAY :D Imon så ska jag och några vänner dra till apslätten  & ha picknik mums. Jag gjorde just en sockerkaka som vi ska dela på, hoppas den är god ;)
 
Bild ifrån haga :)
 
"Det finns inget skönhetsmedel som går upp mot lycka"- Lady Marguerite Blessington

 
 
/
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se